Waadklank, secretariaat: Boskrânne 13, 9036KX MENAAM

 secretariaat@waadklank.nl (0518-451887)

Evenementen NoordwestFryslân

[LINK] Muziek en Concert agenda

Zet uw activiteit gratis in de spotlight
[INFO] en aanmelding

Waadklank Nieuws en activiteiten

Zaterdag 22 juni organiseert Advendo Franeker een zomeravondconcert in de Martinikerk in Franeker. Oorspronkelijk was op deze avond door de Lions Club Franeker-Harlingen een concert georganiseerd in de Pluktuin van Franeker waaraan Advendo haar medewerking zou verlenen. Door verschillende omstandigheden, waaronder de natte ondergrond van de pluktuin, kan dit concert helaas niet doorgaan.

Foto Advendo Franeker Marcel Teensma Medium

Daarom heeft Advendo besloten het concert zelf te organiseren en in een andere vorm door te laten gaan in de Martinikerk in Franeker. De muziek is zomers en tijdens de pauze kan het publiek genieten van een lekker drankje.

Advendo Franeker 3 Say Wad Fotografie Medium Advendo Say Wad fotografie Medium
Foto's: Say Wad fotografie

Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij Primera Haitsma, via www.advendo-franeker.nl en aan de deur op zaterdagavond 22 juni. De kerk is open vanaf 19:30 en het concert start om 20:00 uur. Toegang voor het concert bedraagt € 12,50 inclusief een pauzedrankje. Tijdens het concert is er de mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage te geven voor Stichting Leergeld. Bezoekers die eerder een kaart hebben besteld via de LION’s Club krijgen persoonlijk bericht.


Bron: Advendo Franeker
Foto's Say Wad Fotografie

[dit artikel delen op]