MENAAM - Zaterdag 12 oktober gaf een sax-trio van Constantia een huiskamerconcertje voor familie, buren en vrienden van een van onze bestuursleden die jarig was. Een mooi initiatief natuurlijk, maar hier zit ook nog een extra reden aan gekoppeld. In ons jubileumjaar 2020 organiseren we allerlei activiteiten en concerten en in verband daarmee houden we acties om inkomsten te genereren voor al onze jubileumactiviteiten. 

Een van deze acties betreft huiskamerconcerten en dit was het eerste. Alle aanwezigen vonden het een geslaagd optreden en ook de saxofonisten Sanne, Ilona en Ymkje kijken er met een goed gevoel op terug. Ze speelden een gevarieerd programma o.a. Looney Tunes tekenfilmmelodietjes, klezmermuziek en een cantate van Bach. Complimenten voor het trio!

Wilt u ook een huiskamerconcert? zie www.constantia.frl Er zijn allerlei opties mogelijk qua samenstelling, aantal muzikanten en muziekgenres. Een niet alledaagse toevoeging aan bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of straat-bbq. We overleggen graag met u. U kunt hierover contact opnemen via ons secretariaat.